dimecres, 8 de gener del 2014

"Viure les emocions"

Amb la tardor vam iniciar el cicle de xerrades "Viure les emocions". A través de tres xerrades ens volíem endinsar en el món de les emocions, i com afrontar tot allò que ens succeïx dia a dia, i que moltes vegades, afrontem d'alguna manera, sense tenir en compte les repercussions que pot portar.
El vilatà Jordi Palau, va realitzar dues d'aquestes xerrades. A partir de les tècniques emocionals vam reflexionar sobre com ens afecta o repercuteix els comentaris o gestos que les altres persones realitzen o aquelles que nosaltres realitzem sobre els altres. En aquestes dues sessions, vam poder donar-nos comte de l'efecte que pot tenir una rialla juntament amb el bon dia, quan sortim al carrer.
La tercera xerrada va anar a càrrec del Francesc Granja, coaching conversacional i autor del llibre "Vivir el sexo". Amb ell vam endinsar-nos en la paraula, la conversa i la gestualitat com a eines de comunicació principals, i com utilitzar-les correctament per a agilitzar la nostra comunicació.
Des d'aquest post, volem agrair la col·laboració del Francesc i molt especialment, la del Jordi Palau oferint-nos els seus coneixements, experiència i disponibilitat de temps per a organitzar aquest cicle de tècniques emocionals.
Des de l'Ateneu Golmesenc, et donem les gràcies i desitgem altres futures col·laboracions.
















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada