dimarts, 9 d’abril del 2013

dia 6 d'abril presentació de l'Ateneu Golmesenc

 Comença la presentació de l'Ateneu Golmesenc, amb els nervis a flor de pell, respirant fons i començant a explicar d'on venim, que pretenem fer i quin futur volem construir.









                                                                  La sala Dr. Baiget plena de gent, fa goig, respecte i il·lusió veure la resposta del municipi i dels companys de les ateneus de la província de Lleida.




Brindis final amb les autoritats del municipi ... pel futur de l'Ateneu Golmesenc!!!!!















Varem tenir el plaer i l'honor de comptar amb la figura del Sr. Lluís Foix, apadrinant l'Ateneu Golmesenc. Va posar èmfasi en la paraula cultura, el seu significat, la importància que aquesta adquireix per a que un país evolucioni, especialment en moments difícils com el que estem vivint.  Va seguir parlant del seu llibre "La marinada sempre arriba", on explica les seves vivències de la infància de la postguerra.

 Es va continuar amb la xerrada d'Ester Barqué, sobre la seva pàgina facebook "Busquem feina", on a través d'ella es situen conjuntament les diverses ofertes del territori lleidatà amb el principal objectiu d'ajudar en les situacions d'atur que part de la població està vivint.



Els membres de la junta de l'Ateneu Golmesenc, juntament amb els dos invitats a l'acte, Lluís Foix i Ester Barqué.
(a la foto no hi ha el Jordi Martí i l'Andrea Sarri, també membres de la junta)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada