divendres, 5 d’abril del 2013

el rau-rau dels inicis!

Com en totes les primeres vegades avui hi ha aquest rau-rau!!!
Demà, ens presentem davant el poble amb aquell neguit de com es rebrà la nostra arribada. Volem que sigui un dia especial, un dia en que tothom hi participi, fent cultura i país i divulgació ...
A aquesta hora sorgeixen una sèrie de dubtes, més enllà dels que es poden considerar normals. Ens sorgeixen aquells dubtes de si ja estem prou madurs per començar a treballar, si ho sabrem fer de forma adequada, i altres que en determinats moments poden ser inconfessables.
Però aquí estem!! Explicarem a tothom les nostres línies d'actuació, dirigides bàsicament pel compliments de tres paraules bàsiques: CULTURA, PAÍS I SOLIDARITAT. Aquestes paraules definiran la nostra actuació per aquest any 2013 i anys següents.
En relació amb la cultura, realitzarem un acte en commemoració a l'any Espriu, i el corre-llengua. La solidaritat, com no pot ser d'una altra manera continuarem la col·laboració amb la Marató de tv3, no tenim que oblidar que aquests han estat els nostres inicis, a partir de la Marató de tv3 ens em anat coneixent els que ara formem l'Ateneu. I també, participar en el recapte d'aliments que cada any realitza el Banc d'Aliments.
I país, la nostra activitat es realitza allà on vivim, treballem i actuem! Per tant, tot està centrat amb la nostra terra, això comporta la col·laboració amb l'Assemblea Nacional de Catalunya i les activitats que siguin necessàries per a tirar endavant el nostre país!!
I ara, aquí acabant aquestes línies ens torna el rau-rau ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada