dimecres, 9 d’octubre del 2013

1er correllengua i un conte especial

Organitzar qualsevol activitat es fa amb il·lusió, però el corre - llengua es d'aquelles que pertany a la nostra identitat catalans, per tant es realitza amb una emoció especial.

El Sigfrid Barqué ens va explicar el conte que estava escrivint i a partir d'ell realitzarem les activitats del nostre primer corre - llengua.

El conte comença així ...

"Fa molt i molt de temps, a l’altra banda del mar, hi vivia un vailet molt eixerit que duia per nom Roderic  Traginaire i, vet aquí, aquest era el seu ofici: TRAGINAR. En Roderic es guanyava la vida portant coses d’un costat a l’altre: que al pastisser  li mancava farina, doncs avisava en Roderic i ell l’anava a buscar i la hi duia, que el terrissaire havia d’enviar un carregament de gerros a l’altre costat de les muntanyes, en Roderic agafava el seu carro i les creuava rabent com un llamp, i així era com dia rere dia en Roderic transportava coses pels demés alhora que coneixia gent nova i nous llocs. Al final del dia, quan el Sol cau sobre el mar, en Roderic s’asseia sempre a la platja a contemplar la posta i a menjar pipes fins que es quedava adormit sobre la sorra de pur cansament. ... "

Com deu continuar??? 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada