dimecres, 2 d’octubre del 2013

Nou projecte: recopilació d'històries de Golmés

Comença el setembre, comencen nous projectes, noves idees, expectatives, il·lusions, ...
Això ens porta a començar una nova idea! Tots tenim records i anècdotes de la nostra infància, que compartim amb els companys de la nostra generació, però també amb aquells que, tot i ser uns quants més grans o petits que nosaltres també ho van viure, amb matisos i fets variants, però al cap i a la fi, tot forma part de la nostra vida.
On jugàvem després de la sortida del col·legi? I la nostra primera festa al poble? I aquell pub que ja no existeix? ... Ens agradaria recollir totes aquestes vivències, i també, la d'aquells que per un motiu o altre esteu vivint a Golmés.
En Jordi Palau conjuntament amb l'Ateneu Golmesenc, ens agradaria recollir totes aquestes anècdotes, històries, curiositats, records, etc Tot allò que anem recordant i que d'una manera o altra volem que es vagi transmeten. El Jordi està creant una web on s'aniran recollint tot allò que vosaltres ens feu arribar i aquesta web anirà creixent amb totes les històries que s'aniran entrellaçant generacionalment entre tots nosaltres.
Com ha de ser aquest text? com vosaltres vulgueu! Una història més llarga, una conversa entre dos amics recordant un moment determinat, un dibuix, ...
On ho poder fer arribar? al correu de l'Ateneu Golmesenc: ateneu@golmesenc.cat. Al correu del Jordi: suspiciouscadillac@gmail.com. O de forma personal a qualsevol dels membres de l'Ateneu.
Hi ha algun termini de lliurament? no, el projecte anirà creixent a mesura que anem recollint històries.
I ja sabeu, com sempre esperem la vostra col·laboració!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada