dilluns, 17 de novembre del 2014

Reunió amb la Federació d'Ateneus i territorials de Lleida


Fa uns dies l'Ateneu Golmesenc va acollir la reunió de la Junta directiva de la FAC a les terres de Lleida. Era la primera vegada que sortien de les terres barcelonines per a visitar i conèixer les necessitats de les seves entitats associades del territori. Aquest considero que va ser l'element important d'aquesta trobada, poder establir connexions entre nosaltres i plantejar necessitats diverses.
També, el mateix dia es va realitzar la trobada d'Ateneus de les terres de Lleida. Ens vam poder conèixer entre nosaltres i informar-nos de les peculiaritats de cada una d'elles.
Aquestes reunions són de gran interès en el moment que es reuneixen en una mateixa sala entitats amb un gran nombre d'associats com per exemple, Sicoris Club i Orfeó Lleidatà, i també, amb molta història darrera l'entitat com l'Ateneu Popular de la Fuliola i l'Ateneu de Tàrrega. Esperem que la pròxima reunió territorial no coincideixi amb un esdeveniment tant important com va ser el 9N i ens puguem conèixer totes les entitats federades de les terres lleidatanes.Esmorzant amb productes de proximitat, sucs Cal Valls i pomes Hort Calvís

Salvador Casals, president de la FAC firmant el llibre de visitesOrfeó Lleidatà
Ateneu de Tàrrega


Sicoris Club

Ateneu Popular de la Fuliola


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada