dilluns, 1 de desembre del 2014

Gran Recapte d'Aliments

Aquest últim cap de setmana de novembre, com ja és habitual, vàrem col·laborar amb el Gran recapte del Banc d'Aliments. Com sempre és emocionant ser allí. Cadascú de nosaltres s'emporta les seves petites històries i anècdotes. Jo personalment, vaig emocionar-me quan un senyor comença a deixar les coses amb que col·laborava i no s'acabava mai, després d'un paquet un altre, i anava mirant en els petits espais que podia tenir mentre demanava la col·laboració als que anaven entrant al Caprabo. Un moment vaig pensar que d'aquell carro en menjava una família més d'una setmana. No vam tenir temps, però crec que totes les que en aquell moment érem allí (Andrea, Antonieta i Laura) ens venia de gust abraçar a aquell senyor.
Una altra història que m'ha quedat a la meva memòria, es explicar que és el Gran recapte a una noia que portava poc temps vivint a Catalunya. No sabia que s'estava realitzant, li vaig explicar i la noia anava preguntant coses com, com es repartia, qui hi participava, com es guardava tot el menjar, ... i després va col·laborar.
En fi, cadascú de tots els voluntari tenim les nostres històries, els nostres moments que recordem i que ens fa repetir l'any vinent.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada