diumenge, 6 d’abril del 2014

Primer any de l'Ateneu Golmesenc

Avui fa un any que l'Ateneu Golmesenc es va presentar públicament. Un any en el qual ens em anat engrescant els uns amb els altres i em realitzat diverses activitats i de diverses tipologies.

També durant aquest any, diversa gent del municipi ha anat incorporant-se  a l'Ateneu, per tant, ens em fet grans i no només pel pas del temps, sinó també per la gent que la formen, cada cop som més i això pot voler dir que realitzem coses que arriben al públic, i per tant, poc a poc ens anem creant un lloc al nostre poble.
Avui també, és celebra el centenari de la creació de la mancomunitat de Catalunya. Es coincidència que tot es realitzi al mateix dia, no ho vam plantejar que passés, però aquesta coincidència és bonica. Totes dos dates tenen en comú el nostre país, Catalunya! Des de la mancomunitat es van posar les bases per a la constitució i funcionament polític,  i des de l'Ateneu es situen les bases culturals, tradicionals i sobretot identitaris.
Com tots els inicis no són fàcils,  i tampoc ningú ens ho havia dit, però estem il·lusionats, amb ganes i passant-nos-ho bé amb tot allò que fem.
Des d'aquestes línies volíem donar les gràcies a tothom qui fa possible aquest projecte. Continuem així, continuem treballant. Continuem fent poble i país!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada