dilluns, 7 de setembre de 2015

Marxa de Torxes per la Indepèndencia a Golmés


El pròxim 10 de setembre, revetlla de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ateneu Golmesenc organitza la 3a Marxa de Torxes per la Independència amb el suport de l'Ajuntament de Golmés. La marxa pels carrers del municipi s'iniciarà a les 21.30 hores i anirà acompanyada per una cercavila i una ballada amb la colla gegantera 'Els Gabatxets' de Golmés. L'acte acabarà amb el ball d'una polca i el cant dels Segadors davant del mural del Tricentenari. Per finalitzar, se celebrarà una sardinada popular.


Les aportacions per participar en la Marxa de Torxes seran de 3€. Per la sardinada i la cervesa Estelada, els preus són de 2 i 1,5€, respectivament. Els tiquets es poden adquirir fins al mateix dia 10 al Bar Poliesportiu, Bar Boxer, La Fleca de la Xus, Pastisseria Marta i a l'Ajuntament de Golmés.


1 comentari:

  1. It outlined the penalty for being in breach of these guidelines, that being a maximum of six months in prison, a fantastic, or each for each offence. Any individual underneath 18 is not going to be allowed to gamble and it's an offence to invite or allow anybody underneath the age of 18 years to gamble. In December 2016 the modification 카지노사이트 to the Polish Gambling Act was scheduled to come back into drive on 1 April 2017.

    ResponElimina