dimecres, 12 de març del 2014

"Destruir España", un títol contundent!

A primer cop d'ull, el títol es cridaner, i no només el títol, tota la portada en si. De color vermell intens, impactant, amb la simbologia que te aquest color. Una bomba que acompanya adequadament el títol, però no em d'oblidar que les bombes també tenen una càrrega històrico-emocional molt intens. Per tant, mires la portada i potser, segons les connotacions de cadascú decidiràs agafar el llibre.
Tot i això, escoltar el seu escriptor Javier Ríos, et fa plantejar que te raó en allò que diu, i que més enllà del sentiment independentista que podem tenir, una nova forma d'organitzar el sistema polític - econòmic espanyol ha d'existir. Personalment, sorprèn el discurs d'un noi de Cadis i que solament porta una dècada visquen a Catalunya. Poc a poc, pots tenir més interès en endinsar-te en aquest llibre i deixar-te dur per les idees d'una persona que les ha anat construint a mesura que va viatjant per España.
Ja som dimecres, i divendres tindrem l'oportunitat d'escoltar tot allò que l'ha dut que a escriure aquest llibre. I també anècdotes en relació a la presentació realitzada fora de les terres catalanes.
No es tracta de destruir, es tracta de conèixer tots els punts de vista que ens ajudaran a construir la nostra Catalunya!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada