divendres, 26 de juliol del 2013

"Concert per la llibertat" escrit per la Laura

Ja fa un mes del "Concert per la llibertat" ...
Ara amb la distància i quan les emocions han tornat al seu lloc, tens més la possibilitat d'analitzar aquell fenomen sense que l'impacte del moment domini les expressions.
Amb pocs dies l'Antonieta, l'Andrea, la Elisabet i jo, ja ens havíem apuntat al carro d'assistir al concert! Quantes vegades no havíem vist les imatges del concert del Lluís Llach al Camp Nou? o sentit les explicacions i vivències d'aquells que hi varen assistir?, ... En un context molt diferent però igual d'important allò es repetia i teníem l'oportunitat de poder ser-hi, i d'aquí uns anys serem nosaltres qui explicarem aquella data per recordar: 29 de JUNY del 2013!!!
El concert va ser un clam!! Un clam per la llibertat, per la democràcia i per la independència. Personalment crec que van haver-hi moments únics, el Peret, on a més a més de la càrrega identitària hi havia sentiments d'un estil i lluita per la vida, per la seva vida! El tenor, amb la cançó "T'estimo"! En Llach "a capela". Els silencis del Camp Nou en moments determinats, com impressiona un camp ple de gent i en silenci, atent, i tot d'un plegat interromp amb un únic crit! El mosaic, impressionant veure'l des del mig del camp. L'Andrea em va comentar que estar a les grades i participar activament del mosaic, de les ones i  dels càntics era un moment únic, doncs jo ho vaig viure des del centre del camp i només de recordar-ho ja sem torna a posar la pell de gallina!
Segur que van haver-hi errades en l'organització, coses que es podien fer millor o pitjor, ... però el més important es unir diverses generacions amb un objectiu comú i amb l'esperança que d'aquí un temps, la nostra situació, el nostre país estarà en una situació ben diferent!














1 comentari:

  1. The implications for the sports activities betting world are fairly simple. In simply a short time|a brief while} , online sports activities betting has turn into a burgeoning business with a rising opportunity for manufacturers, sports activities leagues, rights holders and TV networks. Specifically, 46% of American adults have minimal of|no less than} 파라오카지노 some curiosity in sports activities betting. That equates to 106 million people, which is significantly more than 7.3 million who are already daily fantasy bettors. And with a handful of states contemplating some type of sports activities betting, the chances are only going to increase over time.

    ResponElimina